pondělí 7. února 2011

FAVS 2010

Děkuji za tip od Katchenky, tak tady to máte: 




- aktivita při které jsem strávila nejvíce hodin bylo určitě inline bruslení (25 km každý den) a samozřejmě pití Lambrusca, vína červeného, bílého v parku, doma, v klubu, u Vltavy, VŠUDE a návštěvy kadeřnictví :-)) ...jo a taky čtení na čtvrté lavičce od řeky na Kampě.


- nejhranější hudba v mém přehrávači bylo album od Gossip - Music for men, skupina The pretty reckless, Talkshow, Klaxons, a tak podobně :-)))

- nejoblíbenější jídlo je salát připravený na jakýkoliv způsob, musí tam být, ale rajčátka a balsamico a nesmí paprika 

- z kaváren v Praze vede Lucerna a z restaurací SAHARA Café na Náměstí Míru, 

- přečetla jsem jako každý rok hromady knížek, ale vedl Jeffery Deaver - Spící panna, Sběratel, Tanečník, Kamenna opice, Dvanáctá karta, Hořící drát, Milenka spravedlnosti, Manhattan je můj život, Smrt pornohvězdy, ale četla jsem i jiné :-) 

- filmů jsem moc neviděla, protože televizi nemám ráda, ale tak kdybych měla jmenovat, který mi utkvěl nejvíc v paměti, tak by to byl jednoznačně: Wicker park

- nejoblíběnější postava: Mr. Darcy ( pýcha a předsudek) 

- laky na nehty, které jsem používala nejčastěji..hmm.. neonová růžová, křiklavě červená, křiklavě růžová, sexy červená - neumím nosit žádné jiné laky než výrazně výrazné, jiné prostě na mě zanikají :-D

- nejvíce peněz jsem v roce 2010 utratila za knížky, oblečení a kosmetiku samozřejmě 

- z obchodů jsem nejvíce navštívila zapadlé krámky a secondhandy všeho druhu a pak takové ty typické, co známe všichni. Miluju secondhandy.

- z oblečené nejčastěji nosím šaty, legíny a v zimě asi nic, protože tak i tak je mi pořád strašná zima.

- nejhorší loučení jsem měla se svým "Drahým" když se stěhoval pryč.

- a jednoznačně nejkrásnější okamžik byl, když se narodil Matyášek, můj synovec a ten nejkrásnější okamžik je vždycky, když ho vidím.

         ( ehm nejde to se nepochválit takovým vyjukaným milovníkem) 

 a pro mě zcela typické nej pro rok 2010 : nakoupila jsem hromady oblečení, které mi ještě s visačkama leží v šatníku :-( :-D ale to je asi typické pro všechny, cooo?

a to je dnes asi vše přátelé a doporučení Favs 2010: si napište, kdo chcete :D